Mijn eerste overwinning

Mijn eerste overwinning

Op 1 september 2019 was het dan zo ver. Mijn eerste Pole en 3 race overwinningen. En dus die eerste felbegeerde beker. Het was niet makkelijk. Veel rijders hadden snellere motoren en ruim voldoende race ervaring om het mij heel lastig te maken. Tijdens mijn eerste rollende pole start, koos ik door een misverstand met de wedstrijdleider, de verkeerde baan. Daar kreeg ik 5 seconden tijdstraf voor. Ik wist dat niet maar gelukkig bleef ik pushen tot de laatste ronde want ik had precies 5.2 seconden voorsprong op de nummer 2 toen ik over de finish kwam. In race 2 had ik een slechte start en verloor ik 2 plaatsen. Ik moest er 2 inhalen en dat lukte. Race 3 was een episch gevecht van het begin tot het einde. De coureur achter mij was veel sneller op het rechte stuk maar kon mij net niet inhalen. Met een verschil van slechts 0.1 seconde won ik. De race was georganiseerd door het NAB. Een kleine maar gezellige organisatie met verbazend goede rijders. We hebben genoten.

Geen reactie's

Geef een reactie